Rólunk

Kik vagyunk?

Magánemberek, üzletemberek és kommunikációs szakemberek, akik a munkánk során számtalan olyan pillanatot élünk át, melyeket szívesen megosztunk másokkal.

A szabad természetben megélt élmények, a tudatosan tervezett és felépített cselekedeteink hozzájárulnak ahhoz, hogy mások is megszeressék és megismerjék a környezetünket, a természetet.
Értéket teremtünk

Egy olyan zöld platform vagyunk, amely az üzleti és média eredményei révén teremt közösségi felületet, hogy a városban élőkhöz is közel hozza a szabad természet élményét.

Célunk, egy olyan közösségi felület felépítése, amelynek lényege, hogy összegyűjtse azokat az embereket, akik nem csak szemlélői, hanem részesei is kívánnak lenni az őket körülölelő környezetnek, természetnek – ezért hajlandóak aktívan tenni, átadni az ismereteiket és megosztani az élményeiket.

Hogyan valósítjuk meg terveidet, elképzelésedet?

Hatékony, élménydús megoldásokra törekszünk, melyek szem előtt tartják a közös érdekeket – legyen szó partnereink, ügyfeleink, környezetünk és a természet igényeiről, érdekeiről.

Csapatunk

Soós Eszter

Kommunikációs szakemberként mindig is stratégiában gondolkoztam. Bármely vállalat, márka élete a környezetétől függ. Senki és semmi nem kerülheti meg azt az alapvető megközelítést, hogy felelősséggel tartozik az életterének. Ezt ma divatos kifejezéssel fenntarthatóságnak hívják. Felmerül a kérdés miért itt és most?

Azért csatlakoztam a kezdeményezéshez, és támogatom az első pillanattól fogva, mert kommunikációs szakemberként számtalan lehetőségem van arra, hogy a tervezés, tanácsadás vagy a megvalósítás részeseként befolyással legyek arra, hogy a vállalati kultúra, a kommunikáció mennyire lesz érzékeny téma iránt. Fontos, hogy bármely körülmény között felhívjam a figyelmet a természet sokszínűségére, harmóniájára és az ezzel járó felelősségre.

Csak egy jó gyakorlat, egy példa erre a rendezvényszervezés. A szabad természetben megélt élmények, a tudatosan tervezett és felépített cselekedeteink hozzájárulnak ahhoz, hogy mások is megszeressék és megismerjék a környezetünket, a természetet. Örülök, hogy az Érted Zöld program részese vagyok. Ügynökségem a PR-Agent Communication munkatársaival pedig lelkesen dolgozunk a platform kiszélesítésén.

Bemutatkozni nehéz, mivel az ember nehezen beszél önmagáról, mert ami számára fontos, az nem biztos, hogy mások számára is az. Talán sokkal fontosabb a céljairól, ötleteiről beszélni, s majd ez alapján úgyis megítélik.

Szüleimnek köszönhetően kisgyermekkorom óta járom a természetet, s nem csak kedvtelésből, hanem immáron 14 éve hivatásból is teszem ezt. Mindig is úgy gondoltam, hogy mindaz, amit látok és átélek az nem csak az enyém, hanem tovább kell adnom minden olyan ember számára, akik érdeklődnek a természet iránt. Ahhoz, hogy ne csak a csodálat és naiv megfigyelés legyen az alapja a természet szeretetének, agrármérnöki diplomát szerezve már a tudomány oldaláról is látom a törvényszerűségeket és az ökológiai kapcsolatokat.

Nap, mint nap látom, s rádöbbenek, hogy az utóbbi évtizedekben kizsákmányoltuk a természetet, s ez nem csak a nyersanyagokról szól, hanem arról a hatalomátvételről, melyet nyomon követhetünk saját lakóterületünkön is! Nézzünk csak körbe saját településünkön, és gondoljunk vissza rá, hogy húsz évvel ezelőtt hol volt a település határa, és ma hol van?! Hogy mennyi ház, ipartelep, bevásárlóközpont épült az elmúlt tíz évben. Terjeszkedünk, mellyel élőhelyeket veszítünk, vagy alakítunk át. Ezzel talán nem is lenne gond, ha az ott élő fajokkal, legyen szó őshonos növényekről, vagy állatokról, egyáltalán észrevennénk és foglalkoznánk a jövőjükkel.

Azonban egész eddigi életemben dühített a felelőtlen emberek magatartása, melyet a természet iránt tanúsítanak, legyen szó csak egy műanyag zacskó eldobásáról, vagy netán egy nagyobb nádas szándékos leégetéséről. S talán mostanra fogalmazódott meg bennem a gondolat, ha ezek az emberek nem csak néznék, hanem látnák is mindazt a szépséget, amely körülvesz bennünket akár a lakott területen, akár azon kívül, vagy értenék a természetben lezajló ökológiai folyamatokat, akkor lehet, hogy sokkal nagyobb lenne a belső késztetés, a felelősségvállalás ezeknek a megőrzésében.

Nem hiába született meg a fenntarthatóság fogalma. A XXI. században végre rádöbbent az ember, hogy, ha nem veszi figyelembe a természetet a saját életterének kialakításánál, akkor felborulhat az ökológiai egyensúly, s ez komoly gondot jelenthet az elkövetkező generációk számára. A fenntarthatóságot azonban minden egyes ember csak akkor fogja átérezni, ha megérti, hogy mit is jelent az egyensúly!

Nekem erről szól az Érted Zöld! Érted?…

Pechtol Szabolcs

Értékajánlatunk

Magyarország élővilága elképesztően sokszínű. Miért ne ismernéd meg a helyet, ahol élsz? Kalandozz velünk tájakon, erdőkön, mezőkön át és tudj meg mindent az itthon őshonos élőlényekről.

A környezeted közelről szép igazán: ha bakancsot húznál és felfedeznél, jó tudni, hogyan vágj bele. Hiszen az élmény és a harmónia a természetben kezdődik! Akár kezdő vagy, akár haladó, segítünk eligazodni a szabadban.

Magyarország végtelen élményt rejt magában, a természetnek pedig sokszor igazi közösségépítő szerepe van. Oszd meg velünk az átélt pillanatokat, mutasd meg, mit szeretsz a környezetedben leginkább!

üzleti ajánlatunk

Csatlakozz!

Oszd meg élményeidet!

Vonj be bennünket a közös gondolkodásba, tervezésbe, hogy együtt valósíthassuk meg céljainkat egy szebb és zöldebb jövő reményében!

Vegyél részt rendezvényeiken!

És végül a legfontosabb: tedd meg az első lépéseket egy olyan jövő érdekében, amiben Te is szívesen élnél!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

KÖVESS MINKET!

© 2022